Cryolipolyse vet verwijderen

Sensationele resultaten met cryolipolyse, definitief vet verwijderen!

Nieuw bij DermaSolutions: de Body-wizard / cryolipolyse.... snelle, effectieve en bijvende resultaten!

 

Waarom ik gekozen heb voor Cryolipolyse en de Body-Wizard!                                                                                           

(Een persoonlijk verhaal)

Ik kamp al jaren met een "probleem", de binnenkant van mijn bovenbenen (dijen) schuren tegen elkaar. Op zich niet zo'n heel groot probleem zou je denken. Maar in de zomer geeft het wel degelijk problemen want als je met een korte broek of rokje loopt schuurt de huid tegen elkaar en krijg je daardoor bultjes met als gevolg jeuk en pijn. Lijnen of sporten maakten geen verschil. Ik had er genoeg van! Daardoor ben ik opzoek gegaan naar een oplossing. Ik heb gedacht aan liposuctie maar dat ging mij net even te ver. Na veelvuldig zoeken kwam ik terecht bij cryolipolyse, de perfecte oplossing voor mijn probleem, geen operatie, geen herstel tijd, geen littekens.

Ik ben verder gaan denken en aangezien ik al een studio had leek het me geweldig om andere mensen ook met deze (en andere) problemen te kunnen helpen. Daar hoort natuurlijk wel de juiste apparatuur bij, want ik wilde dan wel voor het beste gaan! Na 2 jaar onderzoek ben ik terecht gekomen bij de Body-Wizard, een apparaat die resultaten levert, want daar gaat het uiteindelijk om. Ik sta daarom 100% achter dit apparaat en hoop nog veel mensen van hun probleemzones af te kunnen helpen!

 

Waarom de Body-Wizard?

Middels de wetenschappelijk onderbouwde en bewezen cryolipolyse techniek 'lokaal en gedoseerd bevriezen van vetcellen' kunnen wij bij mannen en vrouwen de probleemzones zoals buik, love handles, bovenarmen (kipfiletjes) binnenkant bovenbenen, buitenkant bovenbenen (zadeltassen), billen en rolletjes bij de bh-band effectief en definitief aanpakken. Zonder operatie, zonder pijn en zonder hersteltijd in een behandeling van slechts 1 uur.

DermaSolutions maakt gebruik van de nieuwste en beste apparatuur, de Body-wizard. Wij willen immers enkel het beste resultaat! Nog nooit eerder kon je zo gemakkelijk van je ongewenst/overtollig vet afkomen wat je met diëten en sporten niet tot nauwelijks zal lukken!

 

*Met cryolipolyse krijg je de beste koeling voor het beste resultaat

*Bevriezing van vetcellen waardoor het vet direct wordt afgebroken

*Geen ‘jojo’ effect, vetcellen worden definitief verwijderd

*Wetenschappelijk onderbouwd

*100% veilig en verantwoord

*Zonder een speciaal dieet

*Behandeling in slechts 1 uur

 

Hoe werkt het?

Het cryolipolyseproces is ontwikkelt door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical School. Klinisch onderzoek onder honderden patiënten toonde aan dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie of chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Aanvullende onderzoeken door Harvard en andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze vetcellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd.

 

Voor een idee van hoe een behandeling in zijn werkt gaat heb ik een video gemaakt.

Hoe voelt het?

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijden de sessie een boek lezen, internetten, muziek luisteren of een dutje doen. Bij DermaSolutions kunt gratis gebruik maken van onze Wi-fi.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn bevroren, voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurljke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

 

Hoe lang duurt een behandeling?

Tijdens een intake word een persoonlijk behandelplan opgesteld en aangegeven hoeveel tijd elke sessie zal duren. Het behandelen van 1 plaatsing duurt ongeveer 1 uur, het is mogelijk om 2 plaatsingen tegelijk te doen.

 

Waarom kiezen voor cryolipolyse?

Voor veel mensen werkt een dieet maar tijdelijk. Na een dieet vallen mensen vaak weer terug in oude gewoontes waardoor het beruchte jojo-effect optreed doordat de gekrompen vetvellen weer gaan groeien. Het grote voordeel van de Body-Wizard is dat de vetcellen niet kleiner worden maar worden verwijderd. Deze cryolipolyse techniek vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden en weg = weg!

 

 

 

Welke resultaten kun je verwachten?

De kracht van cryolipolyse met de Body-Wizard is ‘het bevriezen van vetcellen’ met een zeer effectief en figuurcorrigerend effect. Al na één behandeling kun je tot 20% afname in vetcellen bereiken! Gedurende de tweede en derde behandeling kan het aantal vetcellen met 30% tot 40% worden verminderd. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn.

 

 

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een behandeling duurt gemiddeld een uur en gemiddeld zijn 3 behandelingen nodig voor het beste resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen van eenzelfde plaatsing / zone zit een periode van 8-12 weken. De vetcellen die vernietigd zijn, zijn weg.

 

Voor wie is cryolipolyse geschikt?

De cryolipolyse behandeling kan bij nagenoeg iedereen uitgevoerd worden:

*Vrouwen

*Mannen

*Fanatieke sporters

*Alle huidtypes

 

Contra indicaties

Bij een aantal aandoeningen is het niet mogelijk/verstandig om een behandeling te ondergaan, neem contact op bij twijfel om te kijken wat er mogelijk is.

Oncologische huidaandoeningen

Hartinfarct jonger dan 6 maanden

Trombose

Pacemaker of inwendige defibrilator

Zwangerschap en borstvoeding

Verse littekens van operaties (niet jonger dan 2 maanden)

Koorts

Tumoren

Koude-allergie (fenoneem van Reynaud)

 

Welke zones kunnen behandeld worden?                                                        

De behandeling kan plaatsvinden op de volgende zones:

Buik

Love handles

Onderkant van de billen (bananaroll)

Bovenarmen

Binnenkant bovenbenen

Buitenkant bovenbenen

Binnenkant knie

Rug (bh-band rol)

 

Wat kost een behandeling?

Er zijn klinieken in Nederland die prijzen vanaf €595,- per plaatsing van een uur hanteren. DermaSolutions doet hier niet aan mee! Bij ons wordt een vaste lage prijs gehanteerd van slechts €125,- per behandelkop/plaatsing en 2 plaatsingen voor €230,-

Bij meedere zones of een kuur krijgt u extra korting, vraag naar de mogelijkheden!

 

Na de Body-Wizard behandeling

Na de Body-Wizard behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken kunt u dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruiken (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam). Dit bijzondere serum kost bij ons: €59,95 voor 200ml.

Direct na de behandeling kunt je je dagelijkse activiteiten hervatten, er is geen hersteltijd nodig!

Uiteraard is het wel van belang dat je een normaal gezond voedingspatroon hebt om je behaalde resultaten optimaal te behouden.

Enkele voorbeelden van resultaten na 1 behandeling met de Body-Wizard, kijk voor meer voor en na foto's bij portfolio!

Benieuwd naar wat cryolipolyse voor jouw kan doen?

Kom dan eens langs voor een gratis en vrijblijvende intake! Bij een intake wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld en wordt er bekeken wat de te verwachten resultaten zullen zijn.

 

Bel of whatsapp naar 06-41605971 om direct een intake te plannen! Mailen kan ook naar info@derma-solutions.nl uiteraard ook voor meer informatie over deze behandeling.