Tattoo

Laat een unieke tatoeage ontwerpen of breng je eigen ontwerp mee. Of misschien heb je wel verschillende ideeën waar één ontwerp van gemaakt moet worden, dan kan ik je helpen!

Er wordt altijd alleen op afspraak gewerkt, dit zorgt voor een rustige sfeer waarbij er niet gestoord wordt en alle aandacht dus naar jou uitgaat.

Uiteraard mag je zelf wel iemand meenemen als je dat fijn vind. 

Een tattoo is iets waar je goed over na moet denken en het zou geen impuls aankoop moeten zijn, er zijn veel factoren waar je misschien nog niet bij stil hebt gestaan toen je besloot dat je een tatoeage zou willen.
Ik probeer mensen altijd zo goed mogelijk te helpen met het besluit hoe de tattoo er uiteindelijk uit zou moeten zien maar ook de plek waar je hem zet is erg belangrijk. Zo zijn er nog meer dingen waar ik je graag mee help zodat je tot een juist besluit komt.

 

Coveren van je oude tattoo behoort ook tot de mogelijkheden, als het nodig is om eerst te laseren kan dat ook bij ons gebeuren.

 

Er wordt altijd hygiënisch gewerkt volgens de richtlijnen van de GG@GD , dit wil zeggen dat alles steriel verpakt is en per persoon er schone nieuwe materialen worden gebruikt. U kunt dit ook controleren op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl  onder de naamDermaSolutions Beek

Prijzen zijn vanaf €50,-
Elke tattoo is uniek en een prijs zal dus afhangen van het gekozen ontwerp, voor een indicatie kun je contact op nemen via info@derma-solutions.nl 
bellen mag natuurlijk ook: 0641-605971  

Kijk voor foto's van eigen werk onder het kopje Tattoos by Jess boven in de balk en scroll naar beneden!