Permanente Make-up bij DermaSolutions

 

Permanente make-up voor levensechte wenkbrauwen

Bent u op zoek naar permanente make-up, of een specialist die u hierover goed kan adviseren? Permanente make-up is geschikt voor diverse doelgroepen, zoals sporters, brildragers of mensen die veel tranen. Zijn uw haartjes verdwenen na intensief epileren, of heeft u last van littekenweefsel? Dankzij permanente make-up heeft u altijd de perfecte wenkbrauwen, eyeliners of lippen.

 

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up vormt de ideale mogelijkheid om er altijd perfect uit te zien, tot in het zwembad of de sauna en tijdens zowel lachen als huilen. We maken gebruik van een flinterdunne naald om vlak onder het huidoppervlak op veilige wijze pigment aan te brengen. Het is echter wat anders dan een tatoeage, de permanente make-up zal langzaam lichter worden. Gemiddeld genomen blijft de make-up zo’n 2 - 5 jaar mooi. Uiteraard kunt u zelf kiezen voor een heel natuurlijke look met enige permanente make-up, of een meer ‘getekend uiterlijk’. 

 

Hoe verloopt een behandeling?

Een behandeling start altijd met uw verwachtingen van het resultaat, in combinatie met een advies van de specialist. Vervolgens zullen we tekenen op de gewenste vorm en het juiste volume te bepalen, om vervolgens van start te gaan met de pigmentatie. U heeft doorlopend zelf controle over de permanente make-up, tijdens de behandeling is het mogelijk de pigmentatie wat voller te maken of de vorm lichtelijk aan te passen. Op die manier komt de permanente make-up voor uw lippen, eyeliner of wenkbrauwen er precies zo uit te zien als u wenst. 

 

Verschillende technieken

Tegenwoordig zijn er een aantal verschillende technieken waaruit u kunt kiezen. En deze technieken kunnen ook nog met elkaar gecombineerd worden zodat de wenkbrauw precies zo wordt als u wenst.

De technieken zijn:

3D hairstroke : Ultra fijne haartjes voor een natuurlijk uiterlijk.

Microblading : Ook wel mesjestechniek genoemd, scherpe haartjes voor een natuurlijke ogende wenkbrauw.

Powderbrow : Een poeder techniek, hierbij lijkt het alsof uw wenkbrauwen met make-up zijn aangebracht in de vorm van een poeder.

Ombrebrow: Hierbij worden de wenkbrauwen van licht naar donker opgezet, deze techniek kan in combinatie met hairstroke of powderbrow gezet      worden.

 

Microblading

Permanente make-up leidt tot levensechte wenkbrauwen, dankzij onze mesjes-techniek op basis van hairstrokes. We maken bij microblading geen gebruik van apparatuur voor uw permanente make-up, we brengen flinterdunne en messcherpe haartjes aan, die niet van echt te onderscheiden zijn. Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten per wenkbrauw en is nagenoeg pijnloos. We maken kleine krasjes in de huid, waarin het pigment achterblijft. 

Voordelen van de mesjes-techniek voor permanente wenkbrauwen:

- Levensechte wenkbrauwen

- Volledig natuurlijke look

 

Eyeliners

Nooit meer uitgelopen eyeliners of "blote billen gezicht" met het zwemmen. Dat is zo fijn aan permanente make-up! Bij de eyeliners kunt u zelf kiezen hoe smal of breedt uw eyeliner moet worden. Dit kan heel opvallend zijn met een wing of juist heel subtiel met alleen een lijntje tussen de wimperhaartjes zodat de wimpers net iets voller lijken.

U kunt kiezen uit een zwarte of bruine eyeliner maar ook kleur behoord tot de mogelijkheden.

 

Lipliner of Full lip

Mooi gevormde volle lippen, dat willen we allemaal graag, helaas is niet iedereen hiermee gezegend. Gelukkig is er wat aan te doen! Met de full lip techniek worden de lippen opnieuw gevormd en ingevuld waardoor u een mooiere vorm krijgt en een vollere lip. Dit kan op een hele natuurlijke manier waarbij de kleur aansluit op uw eigen lippen of met een opvallende kleur waardoor het op lippenstift lijkt.

Lipliner wordt tegenwoordig bijna niet meer gebruikt maar behoord nog steeds toch de mogelijkheden. Hierbij wordt er een lijntje rond de lippen gezet om de vorm te benadrukken. Vooral geschikt als u al een mooi vorm lippen heeft of maar een hele kleine aanpassing wil. Ook hierbij zijn verschillende kleuren mogelijk voor het juiste resultaat.

 

Risico's van permanente make-up

Na het zetten van uw permanente make-up is het aan uw lichaam om mooi te genezen, hierbij is een goede verzorging belangrijk. Pas na het genezingsproces kunt u goed zien hoe de kleur en breedte zijn behouden. Uiteraard maken we hier een goede inschatting van tijdens het zetten.

Het kan voorkomen dat de kleur misschien toch iets donkerder mag of een eyeliner toch wat breder, ook kan het zijn dat er hier en daar een plekje ontbreekt doordat u bijvoorbeeld een korstje heeft gehad. In een enkel geval kan het voorkomen dat de huid het afstoot, gelukkig is het zo dat het bij 90%  bij een nabehandeling alsnog goed pakt.

 

Nabehandelingen

Is er altijd een nabehandeling nodig? nee! Bij ongeveer 50% blijft permanente make-up de eerste keer goed zitten en is er geen nabehandeling nodig bij de andere helft ontbreekt er soms hier en daar een puntje of mag het iets donkerder, bij een enkeling moeten de wenkbrauwen geheel opnieuw gedaan worden als gevolg van afstoting van de huid.

U bepaald zelf of u een nabehandeling nodig vind of niet, twijfelt u dan mag u altijd langskomen om het te laten zien of een foto mailen voor advies.

Bij DermaSolutions is om die reden de nabehandeling niet inbegrepen bij de eerste behandeling, anders zou u misschien al voor een behandeling betalen die u niet nodig heeft. Binnen 3 maanden kunt u terug komen tegen een nabehandelingtarief van €45,- , hierbij kan het zijn dat slechts enkele stukjes opnieuw worden gepigmenteerd of uw complete wenkbrauwen indien nodig.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van permanente make-up, of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.  

 

 

 

 Kijk hier voor meer foto's op het Portfolio