Hair rescue & Scalp pigmentation


Dit is een nieuwe techniek waarbij stamcelpreparaten worden ingebracht met tattoo-techniek en in combinatie met scalp pigmentatie u weer haar kan geven op hoofdhuid of wenkbrauwen.

Scalp Pigmentation is de nieuwe innovatieve behandeling tegen kaalheid, zowel bij mannen als bij vrouwen, voor jong en oud. Het is een synergie van tatoeagetechnieken en stamceltherapie. Iedereen gelooft dat je je haar terug hebt en dat geloof je zelf ook.

Ecuri heeft een speciale naald & techniek ontwikkeld waarbij speciale stamcelpreparaten in de huid worden ingebracht. Tevens worden via permanent make-up technieken hele korte haartjes op de hoofdhuid getekend. Samen geven ze de look van echt haar. Je ziet 't en je voelt 't.

Scalp Pigmentation is een niet-invasieve behandeling, het is dus geen transplantatie, de behandeling is niet pijnlijk of gevoelig en met onmiddellijk resultaat: een echt knisperend mooie haarlijn. De behandeling wordt in vier sessies uitgevoerd. Geleidelijk zie je het haar lijn veranderen. Stapje voor stapje krijg je je oude uiterlijk terug en wie niet weet dat je voorheen kaal was zal het ook nooit weten.

Stamcel therapie/ Scalp Pigmentation is geschikt voor verschillende vormen van kaalheid. Het is niet alleen de oplossing voor volledige kaalheid, ook dunner wordend haar of plaatselijk haarverlies is perfect te behandelen. Ook de wenkbrauwen kunnen hiermee weer voller en mooier worden.